Asbest calamiteit2019-03-26T15:51:13+02:00

Asbest calamiteit

Asbestsanering na een calamiteit

Komt er asbest vrij bij een calamiteit? Dan moet u direct schakelen. U moet zo snel mogelijk de asbest veilig en snel wordt opgeruimd volgens alle geldende wet- en regelgeving. P3 Asbest staat voor u klaar, ook bij calamiteiten.

Is er een boom omgewaaid en terecht gekomen op uw asbesthoudende dak? Is er een schuurbrand geweest waarbij asbest is vrijgekomen? Of is er brand geweest in een woning met asbesthoudende materialen? Dan staan wij paraat om snel te schakelen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hebben jarenlange ervaring en werken veilig volgens de wet- en regelgeving. Ook heeft u bij ons één aanspreekpunt bij asbestsanering na een calamiteit.

Asbest calamiteit

Direct inzetbaar bij calamiteiten

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Zo zijn we altijd bereikbaar en kunnen we direct ingezet worden en hulp bieden bij calamiteiten. U krijgt bij ons altijd een beslissingsbevoegde manager als u buiten kantooruren belt. Dit zorgt ervoor dat we direct kunnen schakelen.

Veilig en effectief

Nadat u ons belt komen wij meteen in actie, daarbij nemen we de maatregelen die nodig zijn om meer schade te voorkomen. Het gebied waar asbest vrijgekomen is wordt direct afgezet om vervolgens bezig te gaan met de asbestsanering.

Één aanspreekpunt bij calamiteiten

Wij coördineren voor u alle werkzaamheden die nodig zijn. Voor de communicatie krijgt u bij ons één aanspreekpunt. Omdat er bij asbestsaneringen na calamiteiten vaak veel partijen betrokken zijn is het extra fijn om één aanspreekpunt te hebben voor goede communicatie.

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

KvK: 69278067

24/7 bereikbaar

Jarenlange ervaring

Veilig en effectief

Eén aanspreekpunt

Asbest calamiteit? Bel ons dan direct!

Heeft u hulp nodig bij een asbest calamiteit? Bel ons dan direct op 024-2120126. Op dit nummer zijn wij 24/7 bereikbaar en krijgt u direct een beslissingsbevoegde manager aan de lijn. Zo kunnen we direct schakelen en snel ter plaatse zijn op de plek van de calamiteit.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan
WhatsApp chat