Asbest dak vervangen

Asbest dak verwijderen en vervangen

Bij P3 Asbest kunt u terecht voor het laten verwijderen van asbest daken. Of het nou u hal, schuur, berging, stal of loods is dat asbest in het dak bevat. Wij bieden volledige ontzorging voor uw renovatie project met één aanspreekpunt voor het gehele traject. Lees hieronder meer over het door ons laten vervangen van een asbestdak.

asbest dak vervangen

Waarom een asbest dak vervangen?

Vanaf 2024 komt er een verbod op asbest daken. Dit jaartal is gekozen omdat het verbod op asbest dan dertig jaar geleden in werking is getreden. Dat een dak aan vervanging toe is na dertig jaar is wat de overheid veronderstelt. Jarenlang heeft de overheid ook subsidies beschikbaar gemaakt voor het verwijderen van asbest. Echter zijn deze subsidies gestopt.

Waarom kiezen voor P3 Asbest?

Wij zijn gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. Daarnaast zijn we specialisten op het gebied van asbest daken, zowel het verwijderen als het plaatsen van een nieuw dak kunt u door ons laten uitvoeren. Wij stemmen de opeenvolgende werkzaamheden perfect op elkaar af, hiermee wordt de tijd dat het dak geopend is zo kort mogelijk gehouden. De kans op inregenen wordt hiermee beperkt tot een minimum. Asbest dak laten vervangen? Dan regelen wij graag de complete dak renovatie voor u. Dit is inclusief asbestinventarisatie, benodigde vergunningen, asbestsanering en de juiste afvoer van de materialen. Heeft u een asbest dak? Dan maken wij graag een plan van aanpak voor u. Bel gerust op 024-2120126 of mail naar info@p3asbest.nl voor meer informatie.

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

KvK: 69278067

Gecertificeerd

Jarenlange ervaring

Veilig en effectief

Eén aanspreekpunt

Asbest dak vervangen kosten

De kosten voor het laten verwijderen van asbest in uw dak én het laten vervangen van het dak zijn erg afhankelijk van het gebouw. Wat is de grootte van het gebouw met asbest in het dak? Golfplaten of een ander soort dakbedekking? Wat is de gewenste nieuwe dakbedekking? Allemaal factoren die meespelen als het gaat om de kosten voor een asbest dak vervangen. Wij kunnen u zonder informatie over het dak in kwestie de kosten moeilijk inschatten. Wilt u graag weten wat de kosten zijn? Vraag dus gerust een offerte aan via deze pagina of bel op 024-2120126 voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan