Heeft u het vermoeden van asbest in uw dak? En wilt u weten wat het asbest dak verwijderen kost? Wij vertellen u graag meer over de kosten voor het verwijderen en eventueel vervangen van een asbest dak. Wij als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf kunnen voor u asbest verwijderen en bieden ook de mogelijkheid om direct uw dak te vervangen. Zo heeft u een aanspreekpunt. Meer informatie? Neem direct contact met ons op!

Asbestinventarisatie

Heeft u enkel een vermoeden van asbest in uw dak? Dan is het nodig om de aanwezigheid van asbest zeker te weten. Hiervoor is een asbestinventarisatie, oftewel een asbestonderzoek, nodig. Een asbestinventarisatie wordt bij ons altijd uitgevoerd door een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Daarnaast zijn al onze asbestdeskundigen ervaren en volledig gecertificeerd voor het uitvoeren van een inventarisatie. Ook beschikken wij over de juiste kennis om u goed te adviseren omtrent het verwijderen van asbest. Bij vragen kunt u dan ook altijd bij ons terecht.

Kosten asbest dak verwijderen

Voor het verwijderen van een asbest dak verschillen de kosten enorm per gebouw of project. Ieder project heeft weer een andere aanpak nodig, afhankelijk van het oppervlak en de plekken waar asbest aanwezig is. Ook kunt u bij het verwijderen van het asbest dak er ook voor kiezen om het dak te laten vervangen, hiervoor bieden wij de service “asbest dak vervangen“. Zo heeft u een aanspreekpunt voor het verwijderen van het asbest en vervangen van uw dak.

U snapt vast dat wij moeilijk een indicatie van de kosten kunnen geven op onze website. Als u wilt weten wat de kosten voor uw project zijn kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens maken wij een duidelijke inschatting van de kosten voor het gehele traject. Zo weet u direct waar u aan te bent. Heeft u vragen? Bel gerust naar 024-2120126.

Asbest dak verwijderen kosten

Asbest dak verwijderen offerte aanvragen?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een asbest dak? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem hiervoor dus gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan