Asbest dakbeschot verwijderen kosten

Is je woning gebouwd voor het jaar 1993? Dan is er mogelijk asbest aanwezig in het dakbeschot van je woning. Dit is echter geen reden tot paniek. Het asbest in het dakbeschot is meestal hechtgebonden asbest, waardoor het niet direct gevaarlijk is. Echter kan deze asbest wel gevaarlijk worden op het moment dat er vezels vrijkomen. Dit is voor veel mensen dan ook de voornaamste reden om asbest vakkundig te laten verwijderen door een gespecialiseerd asbestsaneringsbedrijf. In dit artikel gaan wij dieper in over de kosten voor een asbest dakbeschot verwijderen.

Hoeveel kost een asbest dakbeschot verwijderen?

Voordat je een asbestsaneringsbedrijf inschakelt is het fijn om te weten wat de kosten voor het verwijderen van asbest zijn. Veel mensen vrezen dat het vakkundig verwijderen van asbest veel kosten met zich mee brengt. In de praktijk valt het soms reuze mee en zijn de kosten afhankelijk van de exacte oppervlakte aan asbesthoudend materiaal. Wilt u exact weten wat u kwijt bent? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem telefonisch contact met ons op via 024-2120126.

Asbest dakbeschot verwijderen kosten

Asbest dakbeschot verwijderen?

Wil je het asbest uit het dakbeschot laten verwijderen? P3 Asbest is als asbestsaneringsbedrijf werkzaam door héél Nederland en neemt graag het verwijderen van asbest voor je uit handen. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers werken altijd volgens alle richtlijnen voor het veilig verwijderen van asbest. Meer informatie over onze diensten of de kosten? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan

2019-07-18T09:53:50+02:00

Over de auteur:

WhatsApp chat