Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbest gevaren

Het feit dat de overheid een verbod heeft opgelegd inzake de productie en het gebruik van asbest duidt meteen de ernst van de gevaren die het materiaal met zich meebrengt. Het is dan ook geen extreme uitspraak wanneer we u vertellen dat asbestvezels levensgevaarlijk zijn. Daarom getuigt de werkwijze van P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. bij elke asbestklus van een deskundige professionaliteit die de veiligheid van alle betrokken partijen altijd waarborgt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Asbest: wat is het en wat zijn de gevaren?

Asbest is de verzamelnaam voor mineralen die bestaan uit microscopisch kleine (gevaarlijke) vezels. Omwille van de gunstige eigenschappen van asbest werd het vroeger in allerlei uiteenlopende toepassingen verwerkt. Bijvoorbeeld in schoorstenen door zijn brandwerende werking, of in vloeren of plafonds door zijn sterke, vochtbestendige en slijtvaste karakter. Pas later, wanneer alle toepassingen reeds geïntegreerd waren in oneindig veel woningen, kwamen de gevaren van asbest aan het licht. Het inademen van asbestvezels, die vrijkomen wanneer asbesthoudend materiaal bewerkt of gesloopt wordt, houdt namelijk verschillende gezondheidsrisico’s in. Eén asbestvezel is al genoeg om te leiden tot een ernstige asbestziekte, zoals:

  • Asbestose
  • Long- of longvlieskanker
  • Borst- of buikvlieskanker (Mesothelioom)
  • Asbestpleuritis

Geef de gevaren van asbest geen kans

Wilt u weten of uw woning asbesthoudende toepassingen kent? Schakel P3 Asbestverwijdering b.v. dan in voor een asbestinventarisatie waarbij verdacht materiaal gecontroleerd wordt. Indien nodig kunnen we het materiaal ook verwijderen. Zorgde een onverwacht incident zoals een brand of een hevige storm ervoor dat er asbest vrijkwam? Ook dan rekent u op onze snelle service. We zijn 24/7 beschikbaar. Neem dus gerust contact op voor meer informatie over de gevaren van asbest, voor een offerte of voor een afspraak. Dat kunt u doen via WhatsApp, door te mailen naar info@p3asbest.nl of door te bellen naar 024-2120126.

Asbest verwijderen in Nijmegen

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: