Wilt u de asbest golfplaten op het dak van bijvoorbeeld uw schuur laten verwijderen? Of wilt u achterhalen of de golfplaten op het dak überhaupt wel van asbest zijn? In beide gevallen vertrouwt u op de expertise van P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. Als het dak dateert van voor 1994, dan is de kans groot dat de golfplaten van asbest zijn en dat u deze dient te verwijderen. Asbest kan namelijk zeer schadelijk zijn voor de volksgezondheid, waardoor asbestdaken vanaf 2024 verboden zijn.

Wij helpen u asbest golfplaten te identificeren en te verwijderen

Er zijn een aantal kenmerken waaraan u asbest golfplaten herkent. Toch raden we u aan om een specialist 100% uitsluitsel te laten geven. Onze betrouwbare asbestdeskundigen controleren onder andere of er asbest golfplaten op uw dak liggen en geven correct advies omtrent het verwijderen ervan. P3 Asbestverwijdering b.v. is namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, en dus ook van asbest golfplaten. Zo bieden we een allround oplossing waarin we u bijstaan bij elke stap van het proces: inspectie, advies én verwijdering.

Bespreek uw specifieke situatie

De prijs om asbest golfplaten te laten verwijderen is afhankelijk van een groot aantal factoren. Is het nodig om eerst een asbestonderzoek uit te voeren? En gaat het om de verwijdering van asbest golfplaten van een complete boerderij of slechts van één enkel schuurdak? Dit zijn al twee vragen die we meenemen bij het opmaken van een prijsschatting. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw asbestproject? Vraag dan meteen een offerte aan via Whatsapp of mail naar info@p3asbest.nl. Bellen kan ook op het telefoonnummer 024-2120126. Wij zijn het hele jaar door 24/7 beschikbaar.

asbest golfplaten verwijderen

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan