Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbest isolatie verwijderen

Is er asbest aanwezig in uw isolatie en wilt u dit veilig laten verwijderen? P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. is in dat geval een uitgelezen partij om de handen mee in elkaar te slaan. We zijn namelijk expert in het saneren van asbest, en dus ook in het verwijderen van asbesthoudend materiaal zoals isolatie. Of het nu gaat om isolatie in een dak, muur of vloer: wij staan elke dag van het jaar 24/7 voor u klaar.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Waarom moet u asbest isolatie laten verwijderen door een externe partij?

Er bestaat zowel hechtgebonden als losgebonden asbest. Bij hechtgebonden asbestmateriaal zitten de asbestvezels stevig verankerd in het materiaal en komen er weinig tot geen gevaarlijke vezels vrij, zolang het materiaal tenminste onaangetast blijft. Een voorbeeld hiervan is de verwerking van asbestcement in oude schoorstenen. Bij losgebonden asbestmateriaal daarentegen is er geen sprake van een stevige verbinding en komen de vezels dus zeer gemakkelijk vrij. Isolatie waarin asbest verwerkt zit, is zo’n voorbeeld van zeer losgebonden asbestmateriaal. Wanneer de asbestvezels vrijkomen, heeft dit gevaarlijke gevolgen. Dat is dan ook de reden waarom u asbest isolatie door een deskundige partij moet laten verwijderen. De expertise en ervaring van P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. maakt dat u van ons altijd een professionele aanpak mag verwachten.

Laat ons de prijs voor uw project schetsen

Elk asbestproject heeft een uniek prijskaartje. Daarom kunnen we niet van tevoren voorspellen hoeveel het verwijderen van asbest isolatie kost. Neem daarom contact met ons op via WhatsApp of door te mailen naar info@p3asbest.nl. Dan luisteren wij naar uw specifieke situatie en schetsen we vervolgens de kosten voor uw asbestproject.

Asbest verwijderen in Nijmegen

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: