Asbest laten verwijderen

Heeft u asbesthoudend materiaal in uw pand of woning? Dan kan de gemeente u als eigenaar dwingen om maatregelen te nemen. Om veilig asbest te verwijderen kunt u het beste een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf inschakelen. Voor het verwijderen van asbest gelden strenge regels, onze saneerders beschikken over de juiste certificaten om asbest veilig te saneren.

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over het verwijderen van asbest? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 024-2120126.

asbest laten verwijderen

Asbest verwijderen kosten

Het verwijderen van asbest brengt natuurlijk kosten met zich mee. De kosten voor het inschakelen van een asbestsaneringsbedrijf zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, namelijk: is het een asbest calamiteit? hoeveel asbest is er aanwezig? welk soort asbest? en hoe groot is de ruimte waarin asbest aanwezig is?

P3 Asbest is een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf volgens de landelijk geldende norm SC-530. Onze sanering specialisten zijn opgeleid voor het verwijderen van Asbest, werken volgens alle veiligheidsrichtlijnen en worden daarop regelmatig gecontroleerd. Wilt u veilig asbest laten verwijderen? Schakel P3 Asbest in. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 024-2120126 of een mail te sturen naar info@p3asbest.nl.

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

KvK: 69278067

Asbest laten verwijderen werkwijze

Schakelt u ons in voor het verwijderen van asbest? Dan kunt u rekenen op een veilige werkwijze volgens alle veiligheidsvoorschriften en regels. De werkwijze die wij hanteren bij asbestsanering vind u hier:

  • Voordat we beginnen met asbest verwijderen wordt er een asbestinventarisatierapport opgesteld
  • Dit rapport ontvangt u als opdrachtgever. Benieuwd wat er in staat? Lees hier meer over het asbestinventarisatierapport
  • Dient er asbest verwijderd te worden? Dan dienen wij een sloopmelding in bij de desbetreffende gemeente
  • Vervolgens wordt de asbest veilig verwijderd en worden de materialen door onze gecertificeerde saneerders
  • Na het verwijderen en opruimen ontvangt u een vrijgave certificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Asbest laten verwijderen? Schakel ons in!

Heeft u het idee dat er asbest aanwezig is in uw pand of huis? Schakel ons dan in! Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, 024-2120126 of mail naar info@p3asbest.nl. Ook als u vragen heeft staan onze gecertificeerde en ervaren saneerders voor u klaar om vrijblijvend advies te geven.

Asbest laten verwijderen door specialisten?

Vraag vrijblijvend advies aan