Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbest schoorsteen

Iets wat mensen af en toe vergeten, is dat asbest ook wel eens kan voorkomen in de schoorsteen van uw woning. Sterker nog, dit was voor 1994 zelfs heel gewoon en gebruikelijk. Dit kwam doordat het materiaal een brandwerende functie heeft die maar al te graag werd toegepast om uw schouw veilig te maken. Paradoxaal genoeg is de aanwezigheid van asbest in uw schoorsteen vandaag de dag eerder onveilig dan veilig. Schakel daarom P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. in om het asbest in uw schoorsteen te verwijderen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Geef de gevaren van asbest in de schoorsteen geen kans

Werken met asbest is tegenwoordig verboden, maar dat houdt niet in dat er nergens meer asbest terug te vinden is. Integendeel: naast de brandwerende functie heeft asbest namelijk nog andere gunstige eigenschappen die ervoor zorgden dat de keuze voor asbest populair en veelvoorkomend was. Later legde onderzoek pas de gevaren van asbest bloot, waardoor de keuze voor asbest achteraf gezien toch niet de beste en meest veilig keuze was. Toch hoeft u bij de aanwezigheid van asbest in uw schoorsteen niet altijd te panikeren. In sommige gevallen gaat het namelijk om hechtgebonden asbest waarbij de gevaarlijke asbestvezels (bijna) niet vrijkomen.

Identificeer en verwijder asbest uit voorzorg

Het is het raadzaam om P3 Asbestverwijdering b.v. in te schakelen voor een asbestinspectie als u in de toekomst plannen heeft om uw schoorsteen te bewerken, te slopen of te renoveren. Indien nodig zijn we nadien uiteraard ook beschikbaar om het asbest daadwerkelijk te verwijderen. Neem contact met ons op via WhatsApp om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dat kan daarnaast ook via een e-mail naar info@p3asbest.nl of door te bellen naar 024-2120126.

Asbest schoorsteen in Nijmegen

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: