Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbest schuurdak verwijderen

Laat de asbest golfplaten op uw schuurdak verwijderen door P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. Asbestdaken zullen vanaf 2024 verboden zijn, dus u onderneemt best snel actie. De overheid legt natuurlijk enerzijds druk om snel te handelen. Maar anderzijds zou u ook snel moeten handelen om uw eigen veiligheid, en die van anderen die in de buurt van uw schuur komen, te waarborgen. Voor klussen zoals het identificeren of het verwijderen van een asbest schuurdak staat P3 Asbestverwijdering b.v. in ieder geval voor u klaar.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Schakel ons in om uw asbest schuurdak te verwijderen

Onze ervaren gecertificeerde werknemers hebben in het verleden al veel saneringsprojecten tot een goed einde gebracht. Vertrouw daarom op onze ervaring en expertise om ook uw schuurdak met asbest te laten verwijderen. Twijfelt u om uw schuurdak te laten verwijderen omdat u niet zeker weet of er asbest in verwerkt is? Achterhaal het dan zelf met onze handige tips of laat een van onze asbestdeskundigen het via een onderzoek vaststellen. De grootte en de hoogte van het dak zorgen bovendien niet voor beperkingen. We hebben zowel ervaring met het verwijderen van kleine schuurdaken, als met de verwijdering van grote asbest daken op bijvoorbeeld loodsen.

Vraag meer informatie

Nu we alle barrières om actie te ondernemen hebben weggenomen, is het nu echt tijd om aan de slag te gaan. De eerste stap in dat actieplan, is contact opnemen met een saneringsbedrijf. Toevallig is P3 Asbestverwijdering b.v. zo’n bedrijf dat met veel kennis en deskundigheid de inspectie of de verwijdering van uw schuurdak realiseert. Vraag een vrijblijvende offerte aan via WhatsApp, via mail naar info@p3asbest.nl of door te bellen naar het nummer 024-2120126.

Asbest schuurdak in Nijmegen

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: