Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbest vinyl verwijderen

Zit er asbest in uw vinyl vloerbedekking en wilt u dit zo snel mogelijk laten verwijderen? Dan maakt u niet alleen een slimme, maar ook een veilige keuze. Asbest kan namelijk grote schade berokkenen aan uw eigen gezondheid, alsook aan de gezondheid van de mensen die letterlijk en figuurlijk bij u over de vloer komen. Als expert in asbestsaneringswerken, is ons bedrijf P3 Asbestverwijdering b.v. een uitstekende partner om de handen mee in elkaar te slaan wanneer u de vinyl met asbest wilt laten verwijderen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Wilt u asbest vinyl het liefst meteen in al z’n vormen laten verwijderen?

Hoewel u het nu om veiligheidsredenen wilt verwijderen, werd vinyl met asbest in het verleden zorgeloos aangekocht en gebruikt voor verschillende toepassingen. Het asbest diende namelijk als sterk, vochtbestendig en slijtvast vulmiddel in niet alleen vinyl vloerbedekking maar ook in vinyl tegels en vinyl behangpapier. U kunt elke vinyl toepassing waar asbest in aanwezig is laten verwijderen door P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. Weet u het zelf niet zeker? Dan kunnen we voor u ook eerst een analyse uitvoeren om de asbest vinyl daadwerkelijk te identificeren. Zo staan we u in uw asbestverhaal van begin tot einde bij.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

P3 Asbestverwijdering b.v. kent de gevaren van asbest, alsook de gevaren die bij het verwijderen van vinyl met asbest komen kijken. U kunt er dus op vertrouwen dat uw project veilig en correct door ons uitgevoerd zal worden. Onze succesvolle voorgaande projecten zetten dat vertrouwen nog extra kracht bij. Wacht dus niet langer om actie te ondernemen en vraag een offerte bij ons aan. Dit doet u door contact met ons op te nemen via Whatsapp, een e-mail naar info@p3asbest.nl of door te bellen naar het nummer 024-2120126. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: