Laat een asbestonderzoek uitvoeren door een asbestdeskundige als u het vermoeden heeft dat er asbest aanwezig is in uw woning, pand of schuur. Bij P3 Asbestverwijdering b.v. heeft u de garantie dat uw asbestonderzoek 100% conform het meest recente certificatieschema verloopt. Via een uitgebreide inspectie en analyse gaat een asbestdeskundige van P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. na of er asbest aanwezig is in de onderzochte zones.

Wat doet een asbestdeskundige tijdens een asbestonderzoek?

In het asbestverwijderingsbesluit staat dat een asbestinspectie uitsluitend uitgevoerd mag worden door een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Al onze asbestdeskundigen kwalificeren zich als DIA. Naast het feit dat ze gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van asbestonderzoek, bouwden ze al jaren betrouwbare ervaring op. Zo verzekeren we u van een kwaliteitsvolle asbestinspectie. Onze asbestdeskundigen nemen tijdens deze asbestinspectie monsters die vervolgens onderworpen worden aan analyse. Zo bepalen we of er al dan niet asbest aanwezig is op de onderzochte plekken en of dit eventuele gevaren met zich meebrengt. Ten slotte bundelen we deze resultaten in een transparant asbestinventarisatierapport en geven we, indien nodig, bijkomend advies op het gebied van asbestverwijdering.

Wat zijn de kosten van zo’n onderzoek?

De kosten van een asbestonderzoek verschillen per object of gebouw. Bij ieder onderzoek is er namelijk sprake van verschillende plekken waar mogelijk asbest aanwezig is, waardoor de inspectie telkens een specifieke aanpak vergt. Daarom kunnen wij de kosten van een asbestonderzoek niet op voorhand aangeven. Wel garanderen wij dat onze asbestdeskundigen altijd alles op alles zetten om een gunstige prijs-kwaliteitsoplossing aan te bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse om een asbestonderzoek te laten uitvoeren in uw woning, pand of schuur? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw verzoeken. Neem contact op met op via WhatsApp of via een e-mail naar info@p3asbest.nl. Bellen kan ook naar het telefoonnummer 024-2120126. Wij helpen u graag verder!

asbestonderzoek

Vraag een asbestonderzoek aan

Heeft u interesse in een asbestinventarisatie of advies op het gebied van asbest? Of wilt u meer weten over onze werkwijze bij een asbestonderzoek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan