Asbestonderzoek door specialisten

Een asbestonderzoek conform het certificatieschema asbestinventarisatie kunt u door ons laten uitvoeren. Zo’n asbestonderzoek wordt ook wel asbestinventarisatie genoemd, na inspectie en onderzoek ontvangt u een uitgebreid asbestinventarisatierapport. Heeft u het vermoeden dat er asbest aanwezig is in uw woning, pand of schuur? Laat een asbestonderzoek uitvoeren, vraag direct naar de mogelijkheden.

Wat doet een asbestdeskundige tijdens de inspectie?

In het asbestverwijderingsbesluit staat dat een asbestonderzoek moet worden uitgevoerd door een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Onze asbestdeskundigen zijn ervaren en gecertificeerd voor het uitvoeren van een asbestonderzoek. Daarnaast geven wij graag advies op het gebied van asbest laten verwijderen.

Asbestonderzoek kosten

De kosten voor een asbestinventarisatie verschillen per object of gebouw. Asbestinventarisatie vergt namelijk een specifieke aanpak en bij ieder onderzoek is er sprake van verschillende plekken waar (mogelijk) asbest aanwezig is. Daarom kunnen wij de kosten van een asbestonderzoek niet op voorhand aangeven. Wel garanderen wij dat al onze medewerkers er alles aan doen om een voordelige oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Als u een offerte aanvraagt via ons contactformulier kunnen wij een duidelijke inschatting maken van de kosten voor een asbestinventarisatie. Heeft u nog andere vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

asbestonderzoek

Vraag een asbestonderzoek aan

Heeft u interesse in een asbestinventarisatie of advies op het gebied van asbest? Of wilt u meer weten over onze werkwijze bij een asbestonderzoek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan
2019-06-11T11:46:11+02:00

Over de auteur:

WhatsApp chat