Meedenken met opdrachtgever

24/7 bereikbaar

In nood, binnen een uur antwoord

Asbestplaten verwijderen

Controleer of uw plafond bestaat uit asbestplaten en laat deze verwijderen als het resultaat positief is. Een positief resultaat houdt namelijk in dat er inderdaad asbest aanwezig is in uw plafond en dat is juist heel negatief. Asbest is namelijk een heel gevaarlijk materiaal dat op verschillende plekken in huis aanwezig kan zijn. Zit het ook verwerkt in uw plafond? Dan is het verwijderen van deze asbestplaten een heel verstandige keuze. P3 Asbestverwijdering b.v in Nijmegen. staat u daar graag in bij met advies, inspectie én daadwerkelijke actie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Of meteen een calamiteit oplossen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons nu: 024 – 21 20 126
Calamiteitenmanagement

Laat uw asbestplaten veilig en correct verwijderen

Plafondplaten met asbest verwijderen is een gevaarlijke klus. Daarom doet u dit niet zelf, maar schakelt u een asbestsaneringbedrijf in dat de verwijdering op een veilige en correcte manier voor u uitvoert. Dat de werkwijze van P3 Asbestverwijdering b.v. veilig en correct is, bewijzen onze succesvolle voorgaande projecten. Onze medewerkers hebben ervaring met het verwijderen van asbest plafondplaten, maar ook met asbest op andere plaatsen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van asbest in vinyl vloeren of in isolatiemateriaal. Zeker woningen die dateren van voor 1994 riskeren meerdere asbest toepassingen. Een grondig preventief asbestonderzoek is dus aan te raden. Zo voorkomt u dat u de asbestplaten in uw plafond laat verwijderen, en pas daarna andere plekken met asbesthoudend materiaal ontdekt.

Vraag bij ons een offerte aan

P3 Asbestverwijdering b.v. staat paraat om uw asbest plafondplaten te verwijderen. Wilt u eerst weten hoeveel het verwijderen van plafondplaten met asbest exact kost? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, via mail (info@p3asbest.nl) of via het nummer 024-2120126. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u op.

Asbest verwijderen Nijmegen

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

Wij zijn aangesloten bij: