Asbestsanering

Asbestsanering kunt u overlaten aan P3 Asbest. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Asbest is een gevaarlijke stof en dient altijd door een specialist verwijderd te worden. Wij bezitten alle certificaten, kennis en de nodige ervaring om asbest op een veilige manier te saneren. Direct met ons in contact komen? U kunt ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen.

asbestsanering

Waarom asbestsanering?

Asbest is wereldwijd enorm veel gebruikt in de bouw en de industrie. Pas later kwam men erachter dat asbest erg schadelijk kan zijn voor de volksgezondheid. Terwijl het in eerste instantie als ideaal werd beschouwd doordat het bijna onverwoestbaar was. Het inademen van asbestvezels kan een groot gevaar vormen voor de gezondheid van een mens. Daarom is het professioneel laten verwijderen van asbest cruciaal als er asbest aanwezig is in uw huis of pand. Bespreek gerust met ons de mogelijkheden voor asbest sanering. Voor advies kunt u bellen op 024-2120126 of mailen naar info@p3asbest.nl.

Hoe wij werken bij asbestsanering

Als u ons inschakelt voor het saneren van asbest gaan wij altijd te werk volgens onderstaande stappen.

  • We beginnen met het uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • U ontvangt van ons een asbestinventarisatierapport
  • Vervolgens dienen wij een sloopmelding in bij de desbetreffende gemeente
  • Het geconstateerde asbest wordt door onze specialisten verwijderd
  • Wij voeren de schadelijke asbesthoudende materialen op een veilige manier af
  • U ontvangt een vrijgave certificaat van een RvA Inspectielaboratorium

P3 Asbestverwijdering BV

Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen

024-2120126
info@p3asbest.nl

Ascert/SCA-code: 07-C070323.01

KvK: 69278067

Asbest verwijderen kosten

Asbest laten verwijderen door een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf brengt natuurlijk kosten met zich mee. De exacte kosten voor het verwijderen van asbest is afhankelijk van verschillende factoren, denk bijvoorbeeld aan:

  • Asbest calamiteit of niet?
  • Het type asbest
  • De grootte van de ruimte met asbest
  • De hoeveelheid asbest dat aanwezig is

Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de gewenste diensten. Wil je alleen een asbestinventarisatie? Of wilt u een inventarisatie en eventuele sanering van het asbest? Of wilt u zelfs een asbest dak laten verwijderen en vervangen voor een nieuw dak? Alles is bij ons mogelijk. Daarom maken wij graag voor elke klus een offerte op maat. Zo weet u van te voren precies wat het u gaat kosten. Offerte aanvragen? Klik hier!

Asbest sanering aanvragen

Wilt u ons asbest saneringsbedrijf inschakelen voor het laten saneren van asbest in uw pand of woning? Of wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, 024-2120126 of mail naar info@p3asbest.nl. Onze gecertificeerde en ervaren vakmensen helpen u graag. Wij zijn uw betrouwbare partner voor asbest verwijderen in Nijmegen, maar wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Specialist in asbestsanering nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan