Heb je een vermoeden dat er asbest aanwezig is in je woning of pand? Dan is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door onze specialisten. Na het onderzoek ontvang je een asbestinventarisatierapport. Staat er in dit rapport dat er asbest aanwezig is? Dan is het vaak noodzakelijk om de asbest te laten verwijderen.

Asbest is meestal nog hechtgebonden, waardoor het niet direct schadelijk voor je gezondheid is. Echter kan de asbest wel gevaarlijk worden op het moment dat er vezels vrijkomen. Daarom is het altijd verstandig om de aanwezige asbest te laten verwijderen. Het verwijderen van asbest moet vakkundig gebeuren en tijdens het verwijderen moet er rekening gehouden worden met strenge regels voor de veiligheid.  Dit maakt het verwijderen van asbest een lastige klus dat de nodig kosten met zich meebrengt. In dit artikel vertellen we meer over de kosten van asbestsanering.

Wat zijn de kosten voor asbestsanering?

Wij snappen heel goed dat je ongeveer wilt weten wat de kosten voor asbestsanering zijn. Je wilt niet voor verassingen komen te staan als je een asbestsaneringsbedrijf inschakelt. Het vakkundig verwijderen van asbest is afhankelijk van de exacte oppervlakte aan asbesthoudend materiaal en de plek waar de asbest aanwezig is. Wil je weten wat de asbestsanering kosten zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op!

kosten asbestsanering

Asbestinventarisatie aanvragen

Sinds 1993 is het verboden om het materiaal asbest te gebruiken. Woon je in een huis dat is gebouwd voor dit jaar? Dat is er een kans dat er asbest in huis aanwezig is. Als je zeker wilt weten of er asbest aanwezig is, dan is het noodzakelijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren. P3 Asbest is als een gecertificeerd en gespecialiseerd asbestsaneringsbedrijf  de perfecte partner voor het uit laten voeren van een asbestinventarisatie.

Asbest laten verwijderen

Is er asbest aanwezig? P Asbest is werkzaam door héél Nederland op het gebied van asbestsanering. Onze medewerkers zijn allemaal volledig gecertificeerd en werken altijd volgens alle richtlijnen voor het veilig verwijderen van de schadelijke stof asbest. Meer informatie over onze diensten of de kosten? Dan kan je ons telefonisch bereiken op 024-2120126 of contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van asbest?

Vraag vrijblijvend advies aan